avaa valikko

Blogi

KAIKKIIN KAARIIN JA KURVEIHIN

Työvaatteen kuuluu edistää työiloa kaikissa kaarissa ja kurveissa. Hyvä työvaate tekee työpäivän sujuvaksi silloinkin, kun päivään mahtuu monenlaista venymistä ja mutkikkaita tilanteita. Joustavat ja hengittävät materiaalit antavat varmuutta erilaisissa fyysisen työn tilanteissa ja parantavat mieltä stressaavissa tai hikisissä hetkissä. Laadukas työvaate edistää työhyvinvointia ja tekee työnteosta mukavaa.

LAIHON VAATTEISSA JOKAINEN VOI KYYKISTYÄ TURVALLISESTI

Kaikille ei voi sopia saman mallinen vaate. Materiaalin valinta ja vaatteen toiminnallisuuden suunnittelu suhteessa työtehtäviin ovat tärkeitä. Se ei kuitenkaan yksin riitä varmistamaan parasta lopputulosta. Me E. LAIHOLLA olemme jo vuosikymmeniä sitten päätyneet siihen lopputulokseen, että eri vartalotyypeille tulee olla erimuotoiset vaatteet. Vaikka vaatemallistot muuttuvat, suomalaiset vartalotyypit pysyvät. E. LAIHON mallistossa kunnioitetaan erikokoisia ja -muotoisia vartaloita varmistamalla kaikille sopivat ja hyväntuntuiset vaatteet kaikille samalla toiminnallisuudella ja brändiväreillä. Näin jokainen työntekijä näyttää tyylikkäältä ja tuntee olonsa hyväksi.

MEILTÄ LÖYTYVÄT KAIKKI KOOT

Teemme työvaatteita suomalaisille vartaloille vartalotyypistä riippumatta. Valikoimamme kattaa hyvin istuvat vaatteet kaikenkokoisiin kurveihin. Kokomme ovat aina samat ja voit luottaa niihin. Toimitamme yksittäisiäkin kokoja sujuvasti. E. LAIHO pukee ammattiin. Työasu kertoo ammatista ja antaa auktoriteetin työrooliin suhteessa asiakkaisiin tai muihin työyhteisön ammattikuntiin. Tyylikkyys on tärkeää. Se, miltä asu näyttää ei ole toissijainen asia. Hyvät työntekijät arvostavat työvaatteita, jotka antavat työntekijälle tunteen ammattiylpeydestä. Laadukas vaate on merkki sekä ammatin että työntekijän arvostamisesta.

HYVÄ VAATE VENYY VENYTTÄMÄTTÄ BRÄNDIÄ

Kun investoit kestäviin työvaatteisiin, voit luottaa, ettei brändisi venähdä kaarissa ja kurveissa. Asiakkaamme ovat olleet erityisen iloisia siitä, että osaamme nähdä ja ennustaa heidän työnsä vaativimmat tilanteet vaatteiden kestävyyden, toiminnallisuuden ja mukavuuden osalta. Tämä on tärkeää silloinkin, kun nämä tilanteet toistuvat vain harvoin. Hyvä työvaate joustaa, kestää ja tuntuu hyvältä joka päivä – myös työn hankalissa hetkissä.

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

  Ystävällisyys

  Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

  Välittäminen

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

  Mukavuus

  Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

  Ammattiylpeys

  Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

  Asiakaspalvelu

  +358 19 32 991

  Tuotanto

  Tekninen päällikkö
  Jouni Kesälä
  puh. +358 40 529 2382

  Osoite

  E. LAIHO Oy
  Veijolankatu 45
  08150 Lohja, Suomi

  Sähköposti

  etunimi.sukunimi@elaiho.fi

  Myynti ja markkinointi

  Markkinointipäällikkö
  Jaana Nurminen
  puh. +358 50 593 0763

  Avainasiakaspäällikkö
  Tiia Casagrande
  puh. +358 44 596 9409

  Myynti
  Taina Pönkkä
  puh. +358 19 32 991

  Toimitusjohtaja
  Liisa Laiho
  puh. +358 400 506 238