avaa valikko

Kuluttajien ostopäätöksiin vaikuttaa yhä enemmän se, missä tuote valmistetaan. Kotimaisten tuotteiden menekki on noussut, kun suomalaiset ovat alkaneet jälleen suosimaan laadukkaita kotimaassa toimivia yrityksiä. Esimerkiksi termi lähiruoka on ollut kovassa nousussa jo pidemmän aikaa, eikä ihme! Tästä pohjustuksesta päästäänkin itse aiheeseen eli vaatteiden tuotantoon. Miten lähiruoan voi yhdistää kotimaassa valmistettuun vaatteeseen?

Lähiruoka ja kotimainen vaate muistuttavat paljolti toisiaan. Molempiin pätee lähes samat lainalaisuudet. Kummassakin tapauksessa tuotteen reitti loppukäyttäjälle on lyhyt. Tämän lisäksi kuluttajat vahvistavat alueen taloutta tukemalla yrityksiä, luomalla työpaikkoja kysynnän kasvaessa. Kuluttajien valinnat vaikuttavat myös omaan ympäristöön ja sen hyvinvointiin. Lähellä tuotettu vaate yhdistetäänkin usein kuluttajien silmissä korkealaatuiseen ja ympäristöystävälliseen tuotteeseen. Näin kotimaisuus, vastuullisuus ja eettisyys ovat yhdistyneet vaateteollisuudessa yhdeksi sanaksi, joka on lähivaate.

Kun uskomme kaikki yhdessä suomalaiseen työn laatuun, pidämme yritykset lähellä kuluttajia. Tätä ajatusmallia noudattamalla myös yritykset pitävät heidän yhteistyökumppaninsa sekä muut sidosryhmät lähellä toimintaansa. Yhdelle alueelle keskittynyt tuotanto mahdollistaa sujuvan ja mutkattoman toiminnan kaikkien ryhmien kesken. Lähellä tuotettu vaate on osa vastuullisempaa tulevaisuutta.

E. LAIHO Oy on perheyritys, joka on valmistanut kotimaisia hyvän olon työvaatteita jo vuodesta 1954. Työvaatteet valmistetaan Lohjan tehtaalla korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista. Palvelemme kaiken kokoisia (ihmisiä,) yrityksiä ja brändejä, pesuloita sekä kuntien ja kaupunkien työntekijöitä.

Made in Lohja est. 1954 - Onnellisten ompelijoiden tekemät hyvän olon työvaatteet

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enroth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Avainasiakaspäällikkö
Marika Kanerva
puh. +358 44 726 8350

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö
Hanna Kallio
puh. +358 44 726 8260

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238