avaa valikko

Vastuullisuus

Kotimaisen laadun vastuullinen työvaatevalmistaja

Olemme ylpeitä siitä, että toimintamme luo hyvinvointia Suomessa. E. LAIHO Oy:n työvaatteiden kokonaisvaltainen valmistus tapahtuu Lohjalla 20 työntekijän voimin. Me emme tingi korkeasta laadusta, kestävyydestä tai raaka-aineiden ympäristöystävällisyydestä. Jatkuva tavoitteemme onkin kehittyä koko ajan yhä ystävällisemmäksi ympäristöämme kohtaan.

Valmistamme asiakkaillemme työvaatteet sosiaalisen vastuun periaatteita kunnioittaen. Noudatamme tarkasti alamme työturvallisuus- ja terveysmääräyksiä – se on meille sanomattakin selvää. Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle korvaamaton ja uskomme että hyvä olo välittyy myös vaatteisiimme.

Kestävyys ja turvallisuus

Työvaatteisiimme käytettävät kankaat käyvät aina läpi tarkastuksen. Jokainen saapuva erä esitestataan huolellisesti muun muassa värin-, hankauksen- ja pesunkeston osalta.

Tuotteisiimme käytämme korkealaatuisia eurooppalaisia kankaita, jotka hankimme vastuullisiksi todetuilta yhteistyökumppaneiltamme. Kaikista kankaista löytyy Öko-Tex-Standardi 100 -tuoteturvallisuusmerkki, joka kertoo käyttäjälleen ympäristöystävällisen ja turvallisen materiaalin valinnasta.

Oman talon ympäristöteot

Vastuullisuus näkyy tehtaallamme arjen teoissa. Me muun muassa seuraamme jatkuvasti sähkön ja energian kulutustamme. Olemme esimerkiksi vaihtaneet kaiken valaistuksemme LED-lampuiksi ja eri toimenpiteillä pienentäneet sähkön kulutustamme viidessä vuodessa 33 %.

Olemme myös ottaneet käyttöön Tekstiili & Muoti ry:n julkaiseman ilmastolaskurin, jonka avulla tutkimme eri materiaalien vaikutusta hiilijalanjälkeemme. Ekopuuvillan osuus materiaaleissamme on lisääntynyt huomattavasti ja kaikki trikootuotteemme tehdään ekopuuvillasta.

Otamme koko ajan pieniä askelia kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Olemme saaneet vihreä Fortum 21-merkin ja alkuperätodistuksen.

 

 


Vastuullisen liiketoiminnan periaatteemme

  • Reilu kilpailu
  • Työturvallisuus
  • Ergonomia
  • Työterveyden kattavat palvelut
  • Työntekijöiden osaamisen ja kehittymisen vahvistaminen
  • Työntekijöiden vaihtuvuuden vähentäminen

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Avainasiakaspäällikkö
Tiia Casagrande
puh. +358 44 596 9409

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238