avaa valikko

Vastuullisuus

Suomalainen laadun ja vastuun työvaatevalmistaja

Arvostamme sitä, että toimintamme luo hyvinvointia Suomen sisällä. Laihon työvaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan, leikataan ja ommellaan 20 työntekijämme voimin Lohjan tehtaallamme. Me emme tingi korkeasta laadusta, kestävyydestä tai raaka-aineiden ympäristöystävällisyydestä.

Valmistamme asiakkaillemme kestävät työvaatteet ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen ja sosiaalisen vastuun periaatteita kunnioittaen. Noudatamme alamme työturvallisuus- ja työterveysmäärityksiä. On sanomattakin selvää, että kunnioitamme sosiaalista vastuuta vaatteidemme koko tuotantoketjussa.

Työvaatteiden kestävyys, turvallisuus ja vastuullisuus

Jokainen käytettävä kangaslaatu ja -erä tarkistetaan ja esitestataan huolellisesti muun muassa värin-, hankauksen- ja pesunkeston osalta.

Eurooppalaiset korkealaatuiset kankaamme hankitaan vastuullisiksi todetuilta ja hyviltä yhteistyökumppaneiltamme. Kaikilla käytössämme olevilla kankailla on Öko-Tex -Standardi 100 -tuoteturvallisuusmerkki, joka kertoo ympäristöystävällisten ja käyttäjälleen turvallisten materiaalien valinnasta.

Oman talon ympäristövastuullisuus

Seuraamme jatkuvasti energian ja sähkön kulutustamme. Vaikutamme aktiivisesti energiankulutukseemme käyttämällä esimerkiksi leikkaamon leikkureiden tuottamaa energiaa lämmön talteenottojärjestelmän kautta. Jätehuoltomme perustuu omaan kierrätykseen mm. raaka-aineiden ylijäämien hyötykäytöllä.


Vastuullisen liiketoiminnan periaatteemme

  • Reilu kilpailu
  • Työturvallisuus
  • Ergonomia
  • Työterveyden kattavat palvelut
  • Työntekijöiden osaamisen ja kehittymisen vahvistaminen
  • Työntekijöiden vaihtuvuuden vähentäminen

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen kommunikaatioon ja ystävällisyyteen. Myös hyvät vaatteet ovat ihmisen kokoisia ja ystävällisiä: työntekijälle, ympäristölle, asiakkaille.

Välittäminen

Välitämme asiakkaistamme tarjoamalla heille ammattitaidolla tehdyt, sopivat ja laadukkaat vaatteet hyvistä raaka-aineista. Asiakkaat ovat meille hyviä ystäviä, joille toivomme ja teemme vain parasta.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaatteemme antavat ryhdin lisäksi mukavan olon ja hyvän mielen. Ihana olla, kun vaate näyttää ja tuntuu mukavalta.

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on tärkein arvomme. Teemme hyvää työtä. Laadukkaista raaka-aineista omilla käsillä, moderneilla laitteilla, suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen ja kokeillen. Puemme vaatteillamme myös asiakkaamme ammattiylpeyteen.

Asiakaspalvelu

Taina Pönkkä
Vaihde +358 19 32 991

Tuotanto

Tuotantopäällikkö
Auli Kesälä
puh. +358 500 473 648

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. Laiho Oy, Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Myynti ja markkinointi

Etelä- ja Länsi-Suomi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
+358 50 593 0763

Pohjanmaa

Avainasiakaspäällikkö
Satu Taponen
puh. +358 50 303 8028

Keski- ja Kaakkois-Suomi

Avainasiakaspäällikkö
Heli Vainiomäki
puh. +358 40 861 1648

Itä- ja Pohjois-Suomi

Avainasiakaspäällikkö
Tiia Casagrande
puh. +358 44 596 9409

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238