avaa valikko

Historia

Myssy nimeltä Ulla

Esko Laihon vuonna 1954 perustama vaatetustehdas sai alkunsa Norjasta ostetusta myssystä, joka nimettiin Ullaksi. Myyntimatkoillaan kiertäessään Esko huomasi, että myös työvaatteet saattaisivat mennä hyvin kaupaksi. Työvaatteiden valmistus pyörähti käyntiin, ja farmaseutit saivat kunnian olla ensimmäisiä ammattilaisia, jotka pukivat ylleen E. LAIHON suunnittelemat ja ompelemat työasut. Hattujen ja lakkien valmistus päättyi 1960-luvun alussa. Tästä lähtien E. LAIHO on keskittänyt osaamisensa korkealaatuisten kotimaisten työvaatteiden valmistukseen eri toimialoille, aina kunta- ja kaupunkisektorilta vähittäiskauppaan, hotelli- ja ravintola-alalle sekä teollisuuteen ja hoitoalalle.

Isältä tyttärille

Vuonna 1991 Esko Laiho jäi eläkkeelle E. LAIHO Oy:n toimitusjohtajan paikalta ja hänen seuraajakseen valittiin tytär Liisa Laiho. Esko Laiho jatkoi mukana yrityksen toiminnassa ja toimi hallituksen puheenjohtajana aina kuolemaansa saakka. Vuodesta 1997 lähtien hallituksen puheenjohtajana on toiminut Esko Laihon tytär, tuotantopäällikkö Auli Kesälä. Markkinointipäällikkönä ja teknisenä päällikkönä yrityksessä toimivat jo kolmannen polven laiholaiset Jaana Nurminen ja Jouni Kesälä.

E. LAIHO tänään

Tänä päivänä E. LAIHO Oy on ainoa työvaatteita valmistava yritys, jonka tuotanto on pysynyt kokonaan Suomessa. Tehdas sijaitsee edelleen samassa paikassa Lohjalla, jossa toimii vaatteiden suunnittelu ja valmistus. Tehtaassa valmistuu päivittäin 200 – 400 hyvän olon työvaatetta.

Tunnustuksia:

  • E. Laiho Oy – Vuoden Yrittäjä 1998 – Lohjan Yrittäjät
  • Liisa Laiho – Yrittäjäristin Timanttiristi 2010 – Suomen Yrittäjät
  • Auli Kesälä – Yrittäjäristin Timanttiristi 2010 – Suomen Yrittäjät
  • Avainlipputunnus
  • Vaateteollisuuden Laatusertifikaatti – Suomen Standardisoitumisliitto FSF Ry.

E. LAIHO mediassa:

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle mahdollisimman pian asiaan!

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Avainasiakaspäällikkö
Tiia Casagrande
puh. +358 44 596 9409

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238