avaa valikko

Palvelut

Yrityksille • Kunnille ja kaupungeille • Pesuloille

Laiho pukee ammattiin

Yritysilmeen mukainen työasu viimeistelee työntekijäsi ammattiin. Laiho on jo kuuden vuosikymmenen ajan pukenut suomalaisia ammattilaisia vaatteisiin, joilta vaaditaan paljon ja jotka kestävät pitkään. Toiminnalliset, oikein muotoillut työvaatteemme tuovat iloa, turvallisuutta ja hyvinvointia työpäivään.

Hyvän olon työvaate

Monet työtehtävät asettavat erityisvaatimuksia pukeutumiselle. Työasujen materiaalit, mitoitukset, tekniset ominaisuudet, leikkaukset ja muut yksityiskohdat vaikuttavat merkittävästi työskentelymukavuuteen.

Värikäs ammattiasu

Värit ovat mallistomme innoittajia. Halusimme helpottaa työasujen valintaa, sillä se tehdään usein värien perusteella. Yhdessä sovittu värimaailma antaa kehykset työvaatteelle, yhdenmukaistaa koko henkilökuntaa ja tukee asiakkaan brändiä.

Brodeeraus ja painatus

Brodeeraukset ja painatukset ovat tärkeä osa työasua. Brodeeraus on helppoa ja nopeaa. Kun haluat logon vaatteeseen, lähetä logomalli meille ja hinnoittelemme brodeerausohjelman ja merkin sinulle. Painetut merkit pysyvät pesusta toiseen, niin omassa pyykissä kuin teollisessa pesussa.

Työvaatteet yrityksille

Tänä päivänä yhä useampi yritys haluaa erottua kilpailijoistaan ja vahvistaa yritysmielikuvaansa myös henkilöstönsä pukeutumisella - yksilöllisellä työvaatemallistolla. Se vaihtoehto käy hyvin myös meille. Suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä työvaateratkaisuja vuosittain kymmenille erikokoisille yrityksille. Sitoudumme pitkäjänteiseen kumppanuuteen ja asiakkaamme positiivisen yritysilmeen vahvistamiseen työpukeutumisen asiantuntijana. Teemme jatkuvaa kehitystyötä myös oman mallistomme kanssa.

Olemme tehneet yhteistyötä monien asiakkaidemme kanssa vuosien ajan vastaamaalla heidän työvaatemallistonsa ilmeestä, ajanmukaisuudesta ja käyttömukavuudesta.

Ruokakesko on ollut asiakkaamme kymmeniä vuosia ja tällä hetkellä K-Citymarket-ketjun työvaatteet ovat käsialaamme.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu yrityksenne työpukeutumiseen liittyvistä tarpeista. Kerromme mielellämme lisää yrityskohtaisista työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Työvaatteet kunnille ja kaupungeille

Kunnat ja kaupungit työllistävät valtavan määrän eri alojen ammattilaisia. Työvaatteiden materiaalit, mitoitukset, tekniset ominaisuudet, leikkaukset ja muut yksityiskohdat vaikuttavat merkittävästi työskentelymukavuuteen ja ovat yksilöllisiä jokaiselle ammattikunnalle. Kunnille ja kaupungeille suunnattu työvaatepalvelumme pitää huolen henkilöstön yhtenäisestä pukeutumisesta ottaen samalla huomioon eri ammattikuntien yksilölliset tarpeet.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu työvaatetarpeistanne. Kerromme mielellämme lisää kunnille ja kaupungeille toteuttamistamme räätälöidyistä työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Työvaatteet pesuloille

Pesuloille suunnattu työvaatepalvelumme ottaa huomioon pesuloiden erityistarpeet vaatteiden kestävyydelle. Koko mallistomme on suunniteltu teollisen pesun kestäviksi. Nepparit, napit ja saumat kestävät, vaatteet säilyttävät muotonsa ja värit pitävät pintansa pesusta toiseen.

Kiinnitämme jokaiseen vaatteeseen myös tunnisteet ja takaamme, että mitoitukset ja materiaalit pysyvät samoina.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu pesulanne yksilöllisistä tarpeista. Kerromme mielellämme lisää pesuloille toteuttamistamme työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen kommunikaatioon ja ystävällisyyteen. Myös hyvät vaatteet ovat ihmisen kokoisia ja ystävällisiä: työntekijälle, ympäristölle, asiakkaille.

Välittäminen

Välitämme asiakkaistamme tarjoamalla heille ammattitaidolla tehdyt, sopivat ja laadukkaat vaatteet hyvistä raaka-aineista. Asiakkaat ovat meille hyviä ystäviä, joille toivomme ja teemme vain parasta.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaatteemme antavat ryhdin lisäksi mukavan olon ja hyvän mielen. Ihana olla, kun vaate näyttää ja tuntuu mukavalta.

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on tärkein arvomme. Teemme hyvää työtä. Laadukkaista raaka-aineista omilla käsillä, moderneilla laitteilla, suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen ja kokeillen. Puemme vaatteillamme myös asiakkaamme ammattiylpeyteen.

Asiakaspalvelu

Taina Pönkkä
Vaihde +358 19 32 991

Tuotanto

Tuotantopäällikkö
Auli Kesälä
puh. +358 500 473 648

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. Laiho Oy, Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Myynti ja markkinointi

Etelä- ja Länsi-Suomi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
+358 50 593 0763

Pohjanmaa

Avainasiakaspäällikkö
Satu Taponen
puh. +358 50 303 8028

Keski- ja Kaakkois-Suomi

Avainasiakaspäällikkö
Heli Vainiomäki
puh. +358 40 861 1648

Itä- ja Pohjois-Suomi

Avainasiakaspäällikkö
Tiia Casagrande
puh. +358 44 596 9409

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238