avaa valikko

Palvelut

Yrityksille • Kunnille ja kaupungeille • Pesuloille

Laiho pukee ammattiin

E. LAIHO Oy pukee yrityksesi työntekijän ammattiin. Vuosikymmenien kokemuksella valmistamme yrityksellesi työvaatteet, jotka kestävät hyvinä vaativissakin oloissa. Toiminnalliset ja oikein muotoillut työvaatteemme takaavat kantajalleen turvallisuutta ja hyvinvointia jokaiseen työvuoroon.

Hyvän olon työvaate

Monet työtehtävät asettavat erityisvaatimuksia pukeutumiselle. Työasujen materiaalit, mitoitukset, tekniset ominaisuudet, leikkaukset ja muut yksityiskohdat vaikuttavat merkittävästi työskentelymukavuuteen.

Värikäs ammattiasu

Värit ovat mallistomme innoittajia. Monipuolisella värivalikoimalla halusimme helpottaa työasujen valintaa, sillä se tehdään usein värien perusteella. Yhtenäinen värimaailma yhdenmukaistaa koko henkilökuntaa ja tukee asiakkaan brändiä.

Brodeeraus ja painatus

Brodeeraukset ja painatukset ovat tärkeä osa työasua. Brodeeraus on helppoa ja nopeaa. Kun haluat logon vaatteeseen, lähetä logomalli meille ja hinnoittelemme brodeerausohjelman ja merkin sinulle. Painetut merkit pysyvät pesusta toiseen, niin omassa pyykissä kuin teollisessa pesussa.

Työvaatteet yrityksille

Tänä päivänä yhä useampi yritys haluaa erottua kilpailijoistaan ja vahvistaa yritysmielikuvaansa myös henkilöstönsä pukeutumisella - yksilöllisellä työvaatemallistolla. Se vaihtoehto käy hyvin myös meille. Suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä työvaateratkaisuja vuosittain kymmenille erikokoisille yrityksille. Sitoudumme pitkäjänteiseen kumppanuuteen ja asiakkaamme positiivisen yritysilmeen vahvistamiseen työpukeutumisen asiantuntijana. Teemme jatkuvaa kehitystyötä myös oman mallistomme kanssa.

Olemme tehneet yhteistyötä monien asiakkaidemme kanssa vuosien ajan vastaamaalla heidän työvaatemallistonsa ilmeestä, ajanmukaisuudesta ja käyttömukavuudesta.

Ruokakesko on ollut asiakkaamme kymmeniä vuosia ja tällä hetkellä K-Citymarket-ketjun työvaatteet ovat käsialaamme.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu yrityksenne työpukeutumiseen liittyvistä tarpeista. Kerromme mielellämme lisää yrityskohtaisista työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Työvaatteet kunnille ja kaupungeille

Kunnat ja kaupungit työllistävät valtavan määrän eri alojen ammattilaisia. Työvaatteiden materiaalit, mitoitukset, tekniset ominaisuudet, leikkaukset ja muut yksityiskohdat vaikuttavat merkittävästi työskentelymukavuuteen ja ovat yksilöllisiä jokaiselle ammattikunnalle. Kunnille ja kaupungeille suunnattu työvaatepalvelumme pitää huolen henkilöstön yhtenäisestä pukeutumisesta ottaen samalla huomioon eri ammattikuntien yksilölliset tarpeet.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu työvaatetarpeistanne. Kerromme mielellämme lisää kunnille ja kaupungeille toteuttamistamme räätälöidyistä työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Työvaatteet pesuloille

Pesuloille suunnattu työvaatepalvelumme ottaa huomioon pesuloiden erityistarpeet vaatteiden kestävyydelle. Koko mallistomme on suunniteltu teollisen pesun kestäviksi. Nepparit, napit ja saumat kestävät, vaatteet säilyttävät muotonsa ja värit pitävät pintansa pesusta toiseen.

Kiinnitämme jokaiseen vaatteeseen myös tunnisteet ja takaamme, että mitoitukset ja materiaalit pysyvät samoina.

Ota myyntiimme yhteyttä, niin avataan keskustelu pesulanne yksilöllisistä tarpeista. Kerromme mielellämme lisää pesuloille toteuttamistamme työvaatemallistoista.

Ota yhteyttä

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enroth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Avainasiakaspäällikkö
Marika Kanerva
puh. +358 44 726 8350

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö
Hanna Kallio
puh. +358 44 726 8260

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238