avaa valikko

Ravintoloissa ja kahviloissa työntekijöiden tulee näyttää hyvältä asiakkaaseen päin. Työvaatteiden tyylikkyydellä viestitään ammatillisuudesta, siisteydestä sekä ennen kaikkea edustetaan brändiä. Työ vaatii kuitenkin myös kaikenlaista taipumista ja jumppaliikkeitä arjessa. Vaatteen tulee joustaa ja säilyttää muotonsa myös kyykistyessä ja kurottaessa jokaisen työntekijän päällä koosta ja kurveistä riippumatta.

Me E.Laiholla olemme tunnettuja maailman parhaasta kokkitakista. Keittiöpuolen henkilökunnalle olemme työvaatteiden toimittajana kestosuosikki. Nykyisin iloitsemme siitä, että myös kahvilat ja leipomot ovat löytäneet meidän vaatteet edistämään työhyvinvointiaan ja brändiään.

Haastattelimme kahvilayrittäjä Susanna Synnerbergiä hänen uusista työvaatteistaan ja niille asetetuista vaatimuksista.

”En halua, että pylly näkyy kun nostan laatikon maasta. Työpäivääni kuuluu kaikenlaista nostamista ja pientä kyykkyliikettä, vaikka myyjän ja asiakaspalvelijan työssä toiminkin. Haluan näyttää asiakkaille hyvältä samanlaisissa vaatteissa kuin meidän sutjakammat työntekijät, mutta tarvitsen kyllä erimalliset housut ”.

Susanna Synnerberg,
kahvilayrittäjä

”Hyvä työvaate on helppo pukea päälle, joustava, hengittävä ja minun tulee näyttää hyvältä ne päällä.”

Synnerbergille vaatehankinnassa erityisen tärkeää, että kaikki työntekijät viihtyvät vaatteissaan ja kaiken kokoisille löytyy sopivat vaatteet. Joustava tilaus- ja toimitustapa oli myös tärkeää.

Varastoja ei haluta pitää, joten henkilökohtaisesti sopivat vaatteet tulee saada nopeasti. Kestävyys oli myös erityisen tärkeää: vaatteita pestään paljon ja niiden tulee olla joka pesun jälkeen kuin uusia.

”Muotonsa menettänyt työvaate tekee ankean olon ja vie ammattiylpeyden”.

”Arvostan todella paljon sitä, että nämä vaatteet sopivat päälle ja näyttävät hyvältä kaikissa tilanteissa, vaikka olen melko kurvikas ja rintava eli sen mallinen, että hyvän mallisia vaatteita ei ihan helpolla löydy työvaatemallistoista. En ole koskaan löytänyt näin istuvia vaatteita aikaisemmin.”

E. Laiho Oy tekee hyvän olon työvaatteita kaiken koon vartaloille. Meiltä saa brändiin sopivat vaatteet esimerkiksi eripituisilla paidoilla ja erimallisilla housuilla. Näin jokainen voi pyllistää ilman paljaan pinnan näkymistä ja silti näyttää hyvältä samanlaisissa vaatteissa.

Hyvä vaate venyy venyttämättä brändiä. Kun investoit kestäviin työvaatteisiin, voit luottaa ettei brändisi venähdä kaarissa ja kurveissa. Asiakkaamme ovat olleet erityisen iloisia siitä, että osaamme nähdä ja ennustaa heidän työnsä harvoinkin toistuvat vaativimmat tilanteet vaatteiden kestävyyden, toiminnallisuuden ja mukavuuden osalta. Hyvä työvaate joustaa, kestää ja tuntuu hyvältä myös näissä hetkissä.

E. LAIHO Oy on perheyritys, joka on valmistanut kotimaisia hyvän olon työvaatteita jo vuodesta 1954. Työvaatteet valmistetaan Lohjan tehtaalla korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista. Palvelemme kaiken kokoisia (ihmisiä,) yrityksiä ja brändejä, pesuloita sekä kuntien ja kaupunkien työntekijöitä.

Made in Lohja est. 1954 - Onnellisten ompelijoiden tekemät hyvän olon työvaatteet

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enrooth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Avainasiakaspäällikkö
Marika Kanerva
puh. +358 44 726 8350

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238