avaa valikko

Työvaatteen kuuluu edistää työiloa kaikissa kaarissa ja kurveissa. Hyvä työvaate tekee työpäivän sujuvaksi silloinkin, kun päivään mahtuu monenlaista venymistä ja mutkikkaita tilanteita. Joustavat ja hengittävät materiaalit antavat varmuutta erilaisissa fyysisen työn tilanteissa ja parantavat mieltä stressaavissa tai hikisissä hetkissä. Laadukas työvaate edistää työhyvinvointia ja tekee työnteosta mukavaa.

LAIHON VAATTEISSA JOKAINEN VOI KYYKISTYÄ TURVALLISESTI

Kaikille ei voi sopia saman mallinen vaate. Materiaalin valinta ja vaatteen toiminnallisuuden suunnittelu suhteessa työtehtäviin ovat tärkeitä. Se ei kuitenkaan yksin riitä varmistamaan parasta lopputulosta. Me E. LAIHOLLA olemme jo vuosikymmeniä sitten päätyneet siihen lopputulokseen, että eri vartalotyypeille tulee olla erimuotoiset vaatteet. Vaikka vaatemallistot muuttuvat, suomalaiset vartalotyypit pysyvät. E. LAIHON mallistossa kunnioitetaan erikokoisia ja -muotoisia vartaloita varmistamalla kaikille sopivat ja hyväntuntuiset vaatteet kaikille samalla toiminnallisuudella ja brändiväreillä. Näin jokainen työntekijä näyttää tyylikkäältä ja tuntee olonsa hyväksi.

MEILTÄ LÖYTYVÄT KAIKKI KOOT

Teemme työvaatteita suomalaisille vartaloille vartalotyypistä riippumatta. Valikoimamme kattaa hyvin istuvat vaatteet kaikenkokoisiin kurveihin. Kokomme ovat aina samat ja voit luottaa niihin. Toimitamme yksittäisiäkin kokoja sujuvasti. E. LAIHO pukee ammattiin. Työasu kertoo ammatista ja antaa auktoriteetin työrooliin suhteessa asiakkaisiin tai muihin työyhteisön ammattikuntiin. Tyylikkyys on tärkeää. Se, miltä asu näyttää ei ole toissijainen asia. Hyvät työntekijät arvostavat työvaatteita, jotka antavat työntekijälle tunteen ammattiylpeydestä. Laadukas vaate on merkki sekä ammatin että työntekijän arvostamisesta.

HYVÄ VAATE VENYY VENYTTÄMÄTTÄ BRÄNDIÄ

Kun investoit kestäviin työvaatteisiin, voit luottaa, ettei brändisi venähdä kaarissa ja kurveissa. Asiakkaamme ovat olleet erityisen iloisia siitä, että osaamme nähdä ja ennustaa heidän työnsä vaativimmat tilanteet vaatteiden kestävyyden, toiminnallisuuden ja mukavuuden osalta. Tämä on tärkeää silloinkin, kun nämä tilanteet toistuvat vain harvoin. Hyvä työvaate joustaa, kestää ja tuntuu hyvältä joka päivä – myös työn hankalissa hetkissä.

E. LAIHO Oy on perheyritys, joka on valmistanut kotimaisia hyvän olon työvaatteita jo vuodesta 1954. Työvaatteet valmistetaan Lohjan tehtaalla korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista. Palvelemme kaiken kokoisia (ihmisiä,) yrityksiä ja brändejä, pesuloita sekä kuntien ja kaupunkien työntekijöitä.

Made in Lohja est. 1954 - Onnellisten ompelijoiden tekemät hyvän olon työvaatteet

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enroth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Avainasiakaspäällikkö
Marika Kanerva
puh. +358 44 726 8350

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö
Hanna Kallio
puh. +358 44 726 8260

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238