avaa valikko

Ajankohtaista

TOUKOKUUN TARJOUSTUOTE:

780 T-paita à 30,-  sis. alv 24 %

T-paitamme on Lähituote ja lähes 100 % suomalainen (vain ompelulangat ja pesulapun materiaali tulevat ulkomailta).

Nämä paidat kestävät pesuja ja värit pysyvät pesusta toiseen. Unisex t-paitamme on väljä mitoitukseltaan ja sopii kaikille. Kaikki paidat leikataan ja ommellaan Lohjan tehtaallamme ja trikoomateriaali tulee Orivedeltä.

Materiaali 50% pes, 50 % co, paino n.190 g/m2. Kirjopesu 60 C. Värit: musta, pinkki, turkoosi.

Voit lähettää tilauksesi suoraan info@elaiho.fi tai soittaa myyntiimme puh. 044 7268 220.  Tarjous on voimassa toukokuun ajan!


Meillä on alkanut juhlavuosi 💚
 
Seitsemänkymmentä vuotta on melkoisen pitkä aika suomalaisten työvaatteiden historiaa 💚
 
Tammikuussa 1954 Esko Laiho aloitti Lohjalla työvaatteiden valmistuksen. Tänä vuonna juhlimme yrityksemme 70-vuotista historiaa ja kotimaisten kestävien ja miellyttävien työvaatteiden juhlaa monin eri tavoin. • Yritysten vastuullisuusteot -webinaari 13.12
  Vastuulliset ruokapalvelut –kehitysohjelman yritysten vastuullisuusteot –webinaareissa yritykset esittelevät vastuullisuustekojaan. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esiin konkreettisia vastuullisuustekoja, mutta myös antaa esimerkkejä ja vinkkejä ruokapalveluille, miten he voisivat edistää oman toimintansa vastuullisuutta.
 • Lahjoitimme tänä jouluna Mieli ry:n joulukeräykseen
  Lahjoitimme tänä jouluna Mieli ry:n joulukeräykseen tukeaksemme nuorten mielenterveystyötä. Osallistumalla joulukeräykseen autamme omalta osaltamme ehkäisemään nuorten yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä.
 • Apteekkaripäivät sujuivat mainiosti
  Apteekkaripäivillä pääsimme tapaamaan paljon mahtavia ihmisiä ja esittelemään uudistunutta Apteekkarimallistoamme. Myös uusi verkkokauppamme essujamyssy.fi herätti mielenkiintoa ja keskustelua. Arvoimme osastollamme yhden takin uudesta mallistostamme. Takki on nyt toimitettu voittajalle!
 • Olemme mukana apteekkaripäivillä Helsingin Messukeskuksessa 5.-6.5.2022
  E. LAIHO Oy on Apteekkariliiton virallinen brändikumppani, ja olemme iloisia että pääsemme esittelemään uusittua mallistoamme messuosastollamme. Tervetuloa tutustumaan!  Vastuullisen mallistomme kehitystyö on jatkuvaa ja nyt meillä on meneillään eri kangaslaatujen testaus. Kerromme messuilla lisää tämän projektin etenemisestä. Osastollamme voit myös tutustua verkkokauppaamme… Lue lisää: Olemme mukana apteekkaripäivillä Helsingin Messukeskuksessa 5.-6.5.2022
 • Verkkokauppamme Essu ja Myssy avasi ovensa!
  Työvaatteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Essujamyssy -verkkokauppa on tarkoitettu nopeaan ostamiseen ja helppoon työvaatteiden hankintaan erityisesti kahviloilleja pienyrityksille, sekä yksityisiin tarpeisiin. E. Laihon Essu ja Myssy -mallistoon kuuluu yhdenkoon essuja ja päähineitä, sekä selkeän mitoituksen vaatteita. Tervetuloa ostoksille!
 • Yhteistyömme Apteekkariliiton kanssa jatkuu
  E.LAIHO Oy on ollut Apteekkariliiton brändikumppani vuodesta 2013 alkaen ja olemmekin erittäin iloisia siitä, että yhteistyömme jatkuu myös vuonna 2022!
 • Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta
  Ota sosiaalisen median tilimme haltuun ja pysy ajantasalla toiminnastamme.
 • Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!
  Tänä jouluna lahjoitimme MIELI ry:lle tukeaksemme lasten ja nuorten mielenterveyttä.
 • Palvelemme sinua myös etänä
  Me haluamme, että asiakkaillamme on turvallinen ja mukava olo asioidessaan meillä. Tästä syystä haluamme muistuttaa, että otamme asiakkaita vastaan myös etänä! Vaatteen sopivuuden varmistaminen ja kysymyksiisi vastaaminen onnistuu helposti etäyhteyden toisessa päässä. Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä ja sovitaan etätapaaminen.
 • Olemme saaneet Fortum Vihreä 21-merkin!
  Käytössämme on Fortum Vihreä̈ -lisäpalvelu, jonka ansiosta palvelumme ja tuotteemme syntyvät sähkön osalta 100 % uusiutuvalla energialla. Samalla osallistumme Luonnonperintösäätiön suomalaisten metsien suojelustyöhön. Pienin askelin kuljemme kohti vastuullisempaa tulevaisuutta!
 • Tutustu syksyn 2020 uutiskirjeeseen
  Syyskuun uutiskirjeessä kerromme kuulumisia tehtaalta ja työvaatemaailmasta.
 • Tammikuun 2020 uutiskirje on luettavissa
  Uutiskirjeessä kerromme kuulumisia tehtaan arjesta ja työvaatemaailmasta.

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enroth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Myynti
Santeri Nurminen
puh. +358 44 726 8350

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238