avaa valikko

Markkinointipäällikkömme Jaana Nurminen oli puhumassa 13.12.2022 EkoCentrian Yritysten vastuullisuusteot -webinaarissa. Vastuulliset ruokapalvelut –kehitysohjelman yritysten vastuullisuusteot –webinaareissa yritykset esittelevät vastuullisuustekojaan. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esiin konkreettisia vastuullisuustekoja, mutta myös antaa esimerkkejä ja vinkkejä ruokapalveluille, miten he voisivat edistää oman toimintansa vastuullisuutta.

Webinaarissa kotimaisuus nousi yhdeksi tärkeimmäksi ominaisuudeksemme. Olemme ainoa kotimainen työvaateyritys, jonka toiminta on pysynyt 100 % Suomessa.  Kotimaisuus on yksi toimintamme tärkeimmistä kulmakivistä, jota haluamme vaalia.  Tiedämme sillä olevan paljon hyviä ja moniulotteisia vaikutuksia yhteiskuntaamme. Kotimaisuuden lisäksi vaalimme toiminnassamme ympäristöä, sosiaalista ja taloudellista vastuuta.

Sosiaalinen vastuu tarkoittaa yrityksessämme huolehtimista työntekijöidemme hyvinvoinnista, yhteistyön kehittämistä paikallisten toimijoiden kanssa sekä uusien työpaikkojen luomista.

Ympäristövastuu näkyy toiminnassamme monin eri tavoin. Tuotannossa suosimme ekologisia ja kestäviä raaka-aineita, jotta työvaatteidemme elinkaari olisi pitkä. Vältämme myös muovin käyttöä pakkausmateriaaleissa ja kierrätämme kaikki jätteemme huolellisesti.

Taloudellisen vastuumme yksi tärkeimmistä tavoitteista on luoda työpaikkoja ja hyvinvointia Suomeen. Käytämme kuljetuksissa kotimaisia yrityksiä, hankimme suurimman tarvikkeet kotimaisilta toimijoilta ja työllistämme täysipäiväisesti 23 henkilöä.

Tulevaisuudessa haluamme ottaa askeleen entistä vastuullisempaan toimintaan. Kehittelemme siihen ratkaisuja jatkuvasti.

Lue koosteet yritysten vastuullisuusteoista sekä lisää kehitysohjelmasta www.ruokatieto.fi/varuke

E. LAIHO Oy on perheyritys, joka on valmistanut kotimaisia hyvän olon työvaatteita jo vuodesta 1954. Työvaatteet valmistetaan Lohjan tehtaalla korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista. Palvelemme kaiken kokoisia (ihmisiä,) yrityksiä ja brändejä, pesuloita sekä kuntien ja kaupunkien työntekijöitä.

Made in Lohja est. 1954 - Onnellisten ompelijoiden tekemät hyvän olon työvaatteet

Ystävällisyys

Uskomme, että kaikki hyvä liiketoiminta perustuu ihmisten väliseen ystävällisyyteen. Myös hyvin valmistettu työvaate on ystävällinen ympäristölleen ja käyttäjälleen.

Välittäminen

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, hyvistä raaka-aineista valmistetut työvaatteet, sillä välitämme heistä aidosti.

Mukavuus

Meille on tärkeää, että työvaate tuo kantajalleen ryhdikkään olon ja hyvän mielen. On ihanaa, kun työvaate näyttää ja tuntuu mukavalta!

Ammattiylpeys

Ammattiylpeys on meille arvokas asia, jota kannamme mukana kaikessa toiminnassamme. Teemme hyvää työtä suurella sydämellä jatkuvasti kehittyen.

Asiakaspalvelu

+358 19 32 991

Tuotanto

Tekninen päällikkö
Jouni Kesälä
puh. +358 40 529 2382

Osoite

E. LAIHO Oy
Veijolankatu 45
08150 Lohja, Suomi

Sähköposti

etunimi.sukunimi@elaiho.fi

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästeet

Myynti ja markkinointi

Markkinointipäällikkö
Jaana Nurminen
puh. +358 50 593 0763

Myynti
Ninni Enroth myynti@elaiho.fi
puh. +358 44 726 8240

Myynti
Taina Pönkkä
puh. +358 19 32 991

Vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö
Hanna Kallio
puh. +358 44 726 8260

Toimitusjohtaja
Liisa Laiho
puh. +358 400 506 238